Rahamyllyn saamien lainahakemusten määrä on kasvanut vauhdilla

Markus Neimo | 20.03.2020 |

Rahamyllyyn on viime päivinä tullut yhä kasvavassa määrin lainahakemuksia, joka on tyypillistä meneillään olevan kaltaisissa poikkeustilanteissa. Lähes kaikki yritykset miettivät nyt kriisin vaikutuksia omaan liiketoimintaansa ja pyrkivät myös ennalta varautumaan sen aiheuttamiin ongelmiin kassavirrassa ja sitä myötä yrityksen taloudellisessa asemassa. Olemme saaneet yhteistyöverkostomme kautta paljon lainahakemuksia, joiden luottokelpoisuutta on jo etukäteen arvioitu yhteistyökumppaneiden toimesta. Näiden hakemusten laatu on ollut keskimääräisesti erittäin hyvää ja yritykset ovat Rahamyllyn näkökulmasta suurilta osin luottokelpoisia.

Lue Lisää

Moderni joukkorahoitus tuo yrityksellesi rahoituksen muutamassa päivässä

Jussi Mäkinen | 10.12.2019 |

Yrityksesi haluaa kasvaa, ja kasvu edellyttää investointeja. Investoinnit puolestaan edellyttävät pääomaa, jota ei aina ole saatavilla suoraan liiketoiminnasta. Tässä kohtaa yritysrahoitus voi auttaa. Yritysten rahoittamista vaivaa kuitenkin pari ongelmaa: vakuudellisten lainojen lainanhakuprosessi on pitkä ja työläs, pankki vaatii vakuudellisen luoton vastineeksi paljon paperityötä ja aikaa. Usein hakemuksen tekeminen tyssää jo aulan vuoronumerojonoon.

Lue Lisää

3+1 syytä miksi yrityslainoihin sijoittaminen on järkevää

Markus Neimo | 31.10.2019 |

Etsitkö sijoituskohdetta, jossa sijoituksillesi on mahdollista saada kohtuullinen korkotuotto hallitulla riskillä? Yrityslainoihin sijoittaminen voi silloin olla sinulle varteenotettava vaihtoehto. Tässä artikkelissa kerromme, miksi yrityslainat ovat järkevä sijoituskohde.

Lue Lisää

Rahamyllyn uusi ilme huipentaa vauhdikkaan alkuvuoden

Markus Neimo | 25.06.2019 |

Rahamyllyn alkuvuosi on sujunut vauhdikkaasti. Palvelu julkaistiin tammikuun lopulla ja ensimmäisten kuukausiensa aikana palvelulle on riittänyt kysyntää. Lainahakemuksia on vastaanotettu jo yli 500 kappaletta, yhteissummaltaan noin 24 miljoonaa euroa. Myönnettyjä lainojakin on tähän mennessä lähes 50 kappaletta. Keskimääräinen korko myönnetyissä lainoissa on 8,2 % ja keskimääräinen laina-aika 44 kuukautta.     

Lue Lisää

Rahamylly laajentaa rahoitustarjontaansa osakeyhtiöiden lisäksi myös muihin yhtiömuotoihin

Jussi Mäkinen | 16.05.2019 |

Rahamyllyn toiminta on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja rahoitushakemuksia on saapunut suuri määrä. Hakijoiden joukossa on ollut myös muita yhtiömuotoja kuin osakeyhtiöitä. Olemmekin kevään aikana tutkineet luottoprosessimme soveltuvuutta myös muiden yhtiömuotojen rahoitukseen ja päättäneet laajentaa tarjontaamme myös muille kuin osakeyhtiöille. Edellytyksenä luottopäätösprosessiin pääsemiselle ovat, että yrityksellä on y-tunnus, riittävä määrä tilikausia historiatiedoissa ja että yrityksellä on tai sille voidaan tehdä Asiakastieto Oyj:n riskiluokitus- ja pisteytysanalyysi. Tämän jälkeen hakijayrityksestä tehdään Alexandria Yritysrahoituksen luottostrategian mukaisesti tarkempi analyysiprosessi ja luokitus samalla tavalla kuin osakeyhtiöillekin.

Lue Lisää

Yrittäjä, tiesitkö että voit saada yrityslainaa ilman reaalivakuuksia?

Rahamyllyn tiimi | 14.05.2019 |

Yrityslainaa harkitsevan yrittäjän tavallisimmat kysymykset liittyvät vakuuksiin. Pitääkö yrityslainaa hakiessa antaa vakuuksia? Jos, niin minkälaisia?

Lue Lisää