Moderni joukkorahoitus tuo yrityksellesi rahoituksen muutamassa päivässä

Jussi Mäkinen | 10.12.2019 |

moderni joukkorahoitus

Yrityksesi haluaa kasvaa, ja kasvu edellyttää investointeja. Investoinnit puolestaan edellyttävät pääomaa, jota ei aina ole saatavilla suoraan liiketoiminnasta. Tässä kohtaa yritysrahoitus voi auttaa. Yritysten rahoittamista vaivaa kuitenkin pari ongelmaa: vakuudellisten lainojen lainanhakuprosessi on pitkä ja työläs, pankki vaatii vakuudellisen luoton vastineeksi paljon paperityötä ja aikaa. Usein hakemuksen tekeminen tyssää jo aulan vuoronumerojonoon.Joukkorahoitus on lähtökohtaisesti joustavampi muoto, ja tarjottavat lainat eivät yleensä edellytä vakuuksia. Montaa yrittäjää vaivaa kuitenkin joukkorahoituskampanjoiden julkisuus. Lainahanke on julkisessa rahankeruussa monia viikkoja, joskus jopa kuukausia, ja pitkän rahoitusajan jälkeen käteen saattaa jäädä alkuperäistä summaan pienempi laina, ja hieman turhan korkealla korolla.

Entä jos olisi olemassa vaihtoehto? Moderni, nopea, ja reaalivakuudeton, joukkorahoitettu yrityslaina järkevällä korolla? Ilman viikkokausien kamppailua, nostettavissa jopa muutamassa päivässä?

Rahamylly tuo rahoituksen nopeasti

Rahamylly tekee joukkorahoituksesta yrityksille helppoa ja nopeaa. Me keräämme varat sijoittajilta valmiiksi, ja ohjaamme ne suoraan luottokelpoisille yrityksille ilman ylimääräistä viivettä tai korkohuutokauppoja. Sijoittaja-asiakkaamme ovat antaneet meille valtuutuksen rahoittaa luottopäätösprosessissamme hyväksyttyjä yrityslainoja niillä varoilla, joita Rahamylly –palvelussa on kulloinkin vapaana. Lainanhakijayritykselle tämä mahdollistaa erittäin nopean rahoituksen.

Yrityslainahakemuksen tekeminen tapahtuu kokonaan verkossa, siihen menee aikaa noin muutama minuutti, se ei maksa mitään, eikä se sido lainanhakijayritystä mihinkään lainanhakuvaiheessa. Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöllisesti.

Luottopäätösprosessimme läpäisseille yrityksille teemme lainatarjouksen, jonka korko perustuu yrityskohtaiseen hinnoitteluun (kaikkien myönnettyjen yrityslainojen korot ovat olleet 5 – 10 prosenttia). Yrityslainamme edellyttävät aina henkilötakausta yrityksen omistajalta / omistajilta, reaalivakuudet eivät ole edellytys lainan saamiselle Rahamyllystä.

Rahamyllyssä hyväksytty lainahakemus on 100 prosenttisesti rahoitettu käytännössä heti — kun lainanhakijayritys on hyväksynyt lainatarjouksen, on laina tämän jälkeen nostettavissa. Lainanhakijan ei tarvitse murehtia monimutkaisista ja aikaa vievistä korkotarjous- ja huutokauppamekanismeista tai lainaneuvottelujen pyörteistä. Haluamme pitää toiminnan suoraviivaisena ja helppona, tämä filosofia koskee tasapuolisesti molempia tärkeitä asiakasryhmiämme eli lainanhakijayrityksiä ja sijoittajia!

Rahamyllyn myöntämät yrityslainat 1.1.-30.11.2019

- Myönnettyjen lainojen keskikorko: 8,2 prosenttia
- Myönnettyjen lainojen keskipituus: noin 4 vuotta
- Myönnettyjen lainojen keskikoko: noin 65 000 euroa
- Jokaisessa rahoitetussa yrityslainassa sijoittajia: noin 70 – 800 kappaletta

Näin helppoa ja nopeaa lainahakemuksen tekeminen on!
  • Tee lainahakemus Rahamyllyn verkkopalvelussa (tämä kestää noin 5 minuuttia)
  • Saat meiltä alustavan luottopäätöksen viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Mikäli alustava luottopäätös on myönteinen, pyydämme sinulta lisätietoja lainahakemukseesi
  • Kun olet toimittanut meille pyydetyt lisätiedot, teemme sinulle lainatarjouksen yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kaikkien lainatarjoustemme korko vaihtelee välillä 5 – 10 % ja tarjous on aina yrityskohtainen
  • Mikäli hyväksyt lainatarjouksemme, rahoitamme sen nopeasti ja lainasi on valmis nostettavaksi


New call-to-action