Rahamyllyn uusi ilme huipentaa vauhdikkaan alkuvuoden

Markus Neimo | 25.06.2019 |

Rahamyllyn alkuvuosi on sujunut vauhdikkaasti. Palvelu julkaistiin tammikuun lopulla ja ensimmäisten kuukausiensa aikana palvelulle on riittänyt kysyntää. Lainahakemuksia on vastaanotettu jo yli 500 kappaletta, yhteissummaltaan noin 24 miljoonaa euroa. Myönnettyjä lainojakin on tähän mennessä lähes 50 kappaletta. Keskimääräinen korko myönnetyissä lainoissa on 8,2 % ja keskimääräinen laina-aika 44 kuukautta.     

Rahamylly on kiinnostanut myös sijoittajia, palveluun on rekisteröitynyt jo yli 1 000 käyttäjää.

Rahamyllyn ilme uudistuu

rahamylly-kuvitus-kyltti-2-1

Rahamyllyn verkkosivujen visuaalista ilmettä päivitettiin kesäkuun lopulla. Uudistetun ilmeen tavoitteena on puhutella uudella, kiinnostavalla tavalla sekä yritys- että sijoittaja-asiakkaita ja tuoda palvelulle erottuvuutta joukkorahoitusmarkkinassa.

Rahamylly on nyt ollut toiminnassa viisi kuukautta, ja ensimmäisten kuukausien aikana olemme nähneet, miten meidän palvelullemme on kysyntää ja mihin suuntaan meidän tulee jatkossa kehittää palvelua. Yrittäjien kiinnostuksesta huomaa, että olemme oikealla asialla yrittäjien tukena. Sijoittajat puolestaan ovat ottaneet hyvin vastaan uuden, osakemarkkinoiden liikkeistä riippumattoman omaisuusluokan, johon sijoittamalla voi aidosti tukea kotimaisten yritysten kasvua. Uuden ilmeen avulla viemme Rahamyllyn brändiä eteenpäin ja pääsemme kasvattamaan palvelun tunnettuutta.

New call-to-action      New call-to-action

Markus Neimo

Markus Neimo

Toimitusjohtaja